Bercuti di PMC Resort!



Harley Davidson untuk dijual

Dengan rasa berat hati aku ingin jual motor harley davidson fat bob aku ini ….  motor ini aku beli direct dari Harley davidson Petaling Jaya… Motor ini bukan motor recond…motor ini import baru dari pihak naza bikers …

Ianya datang sekali dengan 2 tahun warranty dan juga 5 tahun free servis …. Free servis ini merangkumi barang seperti minyak .. oil filter … minyak brek… dan lain lain… bukan labour caj je free …

Memandangkan motor ini telah aku beli selama 1 tahun .. maka warranty nye ada lagi 1 tahun … apa apa masalah boleh claim direct dengan Harley US …. mana kala free servis pula ada lagi 4 tahun …. tak perlu risau pasal maintenance kerana 4 tahun free servis ini memang cukup lama ….

ini adalah spect bagi model harley davidson fat bob ini … mmg sangat best motor inie … 1600cc … aku jual bukan ada apa apa masalah … tetapi aku dah letak booking kat street glide… model harley touring …. motor ini tak pernah jatuh atau accident … di jaga dan dibelaii dengan penuh kasih sayang oleh aku …. hahaha…

fat bob

Motor ini aku dah spend banyak juga … color red candy…. exhaust … air filter … super tuner …. engine guard … sport light…. single seat … dan lain lain …. barang yang asal akan diberikan kepada pembeli ….

Brand new punya harga RM130k ++ …. aku nak let go motor kesayangan aku nie harga RM88k … nego … cuma jangan nego mengarut dengan aku lah…tengok condition motor dulu .. baru nego …. dengan semua accessories yang ada … millage sekarang 23k ….

apa apa boleh tengok motor nie di bangi dan kajang … call 012-4720207 …. loan boleh aku uruskan.. boleh mark up loan … downpayment pun boleh guna credit card… no problem …. urusan mudah saja …

Terima kasih..

1510484_754924511198159_7511019893521173928_n

1901232_757097654314178_3310351620793508782_n

1981814_754905984533345_7877168867362579542_n (1)

 


Harley Davidson for Rent in Kuala Lumpur

Pada peminat motor berkuasa tinggi …. sekarang ini ada perkhidmatan  motor sewa …. big bike rental  harley davidson di kuala lumpur dan juga selangor …

Pada yang tiada kelapangan untuk ride selalu … rasa macam tak berbaloi jer nak beli motor besar pasal setiap bulan kena bayar installment tinggi pulak ….. tapi motor jarang pakai ..elok lah consider untuk sewa saja … boleh rasai keseronokkan berkonvoi bersama motor berkuasa tinggi …

Hendak beli motor Harley davidson ada banyak benda kenapa pikir terutamanya budget … tapi kalau sewa tak perlu pikir pasal maintenance … monthly installment …. ada masa nak ride just calling je   no di bawah nii … Nak beli motor harley davidson  memerlukan budget yang tinggi sikit kerana harga motor harley di malaysia ini agak mahal …. Maklum lah kita punya tax duti import lah memang tinggi …

Harga sewa motor harley ini  sangat berpatutan … dan yang penting perlu ada lesen B full …. atau pun setidak tidak nye lesen L  untuk B full..

NAk sewa Harley davidson motor ini sangat mudah… sediakan bil utility yang terkini.. copy lesen  dan juga IC  berserta dengan deposit sewa…

Buat masa ini kita ada model harley davidson sporster Iron …dan juga Dyna …

Bayaran di terima cuma credit card saja …

Pada yang berhajar nak ride .. konvoi …. boleh email ke pie@pie2020.com  atau call 012-4720207 …  perlu booking awal pasal limited stock …

 

bike for rent

harley for rent

bike rental kl


FREE SHARING TENTANG RUMAH LELONG & SUBSALE …

Memandangankan banyak  komen yang aku terima dari status FB ku berkenaan dengan free sharing …  insya allah  aku dan 2 orang kawan lagi  iaitu hafiz agent lelong dan juga asri akan buat satu sesi free sharing pada bulan 5 ini ..

Kita bersantai sambil berkongsikan  ilmu yang ada pada hari tersebut …. Tiada apa apa committment .. tiada apa apa bayaran …. dan jangan risau … sesi ini tiada up sale .. nak promote kelas aku ker.. nak promote kelass orang lain ker …

Insya allah .. semoga sesi yang jarang sekali di buat begini dapat memberi peluangan pada orang lain untuk tahu berkenaan dengan pelaburan hartanah … dan sesi ini juga untuk menghargai kekawan di sekeliling ku yang sentiasa support apa juga yang aku lakukan … semoga apa yang kita semua buat diberkati ..

Detail sesi ini adalah seperti berikut …

Detail seminar seperti berikut :-
DAte : 10 /5/14 (sabtu)
MAsa : 8.30pm – 11.30pm
Alamat : no 12-1 , jalan putra 3, taman putra, 43000 kajang selangor.

Maaf kalau ramai sangat kita terpaksa bersila .. harap semua tidak kisah … pasal kalau aku tengok respond di FB tu .. memang lebih dari kapasiti bilik seminar ku ini …

jumpaa di sanaa yeahhhh

can-stock-photo_csp15249991


Ride santai KLEZBIKE ….

Macam lama pulak aku tak update blog ini …… busyy kot … ke aku yang buat buat busy …

mau cite  sikit pasal last trip ke melaka …. ke port dickson … ini lah konvoi pertama geng geng klezbike ….

MEmang tak dapat nak di gambar kan keseronokkan nyer … pasal semua nye member yang dah lama aku kenal …. asal asal nye dari line line property …. lepas tu focus kepada kereta sewa iaitu klezcar …. dan seterusnye diaorang nak mencuba dalam sewa motor harley davidson pulak…

Memang wowow lah .. sapa yang teringat nak bawak motor harley .. sila lah cepat cepat buat lesen .. ambil lesen B full ok … kalau tidak pun lesen L untuk B full … boleh ride sama dengan kitaorang nanti ….

Aku tengah menunggu video waktu ride ini .. kitaorang ada lah pakai go pro utk rakam kan waktu riding niee…. sapa yang follow tu .. leh tau lah bestt ke tak ride ini … konvoi yang makan saja … makan dan makan .. asal berhenti jee .. mesti makan …

hahaha … layannnnn gambar inie okay..

1621725_750853674938576_1270832103_n

sampai je melaka … layan roti canai dengan kari ikan pari … memang bestt … semua senyap jee waktu makan … hahaha

10001407_750824064941537_574469434_n

ini gambar waktu tunggu yang lain lain… hampas lah… janji kul berapa … sampai kul berapa .. janji melayu betul lah…

10003279_750951568262120_1395070900_n

on the way balik ke kl .. kitorang lalu jalan lama … lepak lepak tepi pantai …. menikmati angin lautt … rasa macam nak tidoo ini lak rasa nyer …. sempooiii weeiii ….

10151812_750951531595457_293464196_n

motor gua special sikit .. pasal tu kena duk atas … hahaha

10151978_750881058269171_1021480711_n

ini lah model model hensemm dan kacak  klezbike …. hahaha .. poyo gilaa weiii ..

10172610_750964778260799_511641956_n

gua menunggu diaorang inie tuang minyak … pasal motor gua tuang sikit jer … dah boleh jalan lebih kilometer … hahaha …

pada kekawan  lain .. jomm kita ride sama …. sebulan 1 kali pun okay dahh…weekdays dah penat kerjaa ….


Nak Murah tapi Mantap !!!

Warga selatan … JOhor khusus nya … nak belajar pasal pelaburan hartanah …. beli rumah lelong ….. beli rumah subsale …. apa yang perlu tahu …. kira DSR …. macam mana nak lulus loan dengan mudah….. ada yang nak riki riki business homestay ….

Boleh join seminar aku dan juga abang ensem di bawah …..  harap korang boleh support event aku kat luar ini .. jarang sekali …. ini kali pertama aku buat talk di johor. …. untuk kenal kekawan johor dengan lebih dekat … tambah network…. tambah kenalan ….

tak nak cite banyak …. kitaorg kena confirm kan seatt  utk sewa tempat di crystall crown …. dan start dari semalam aku ada kasi harga yang sangat sangat special … 1 day seminar … 2 orang speaker … pada harga yang RM168 ….. bulan depan aku naik kan lagi fee tu …. ini untuk nak kasi peluang pada follower blog yang selalu membaca blog aku niee untuk dapat kan harga yang terendah bagi seminar ini ..

KAli ini aku ada invite blogger dan pelabur hartanah yang glamor iaitu Abang Ensem… All out … kitaorang kasi detail pelaburan hartanah pada harga yang tak munasabah… Ini bukan preview ok …jangan ingat fee murah ini tidak berquality … gua tak sampai hati nak caj mahal mahal walaupun gua tau content yang kitaorg kasi ini memang lengkap..

Detail seminar seperti berikut :-
DAte : 17 /5/14 (sabtu)
MAsa : 9.30am – 5.30pm
Alamat : Hotel Crystal Crown Johor Baharu.
Scope : PElaburan Rumah lelong … teknik dan cara dalam rumah lelong …cara cara setup homestay , kos kos terlibat , cara marketing … Pelaburan Rumah Subsale (abang ensem)

Bayaran boleh dibuat ke akaun beribut :-
1. akaun maybank …. 512026618842, Nama : shafie bin bustan
2. cimb bank …….. 12480013151052 ….nama :shafie bin bustan
3. RHB bank ……. 21219800029515 …nama : shafie bin bustan

Sila emailkan bukti bayaran anda ke pie@pie2020.com atau sms 012-4720207 …

Fee adalah RM168 saja bagi seorang…kalau bayar 2 orang terus boleh dapat harga RM320 ….. LAgi jimat….

Harga ini cuma SAH sehingga bulan ini saja … iaitu tinggal lagi lagi 5 hari saja sebab harga di atas tu adalah harga rugi kitaorg … buat kat hotel …. Harga ini akan di naikkan bermula dari bulan April. Jangan LEpas kan peluang dan seat adalah limited !!
TErima kasih..

Banner-Johor-2