Bercuti di PMC Resort!



Apartment Sri Bulan , Teluk Kemang PD…Daily rent…

Topik kali nie lebih pada cuti cuti malaysia…… nie apartment 2 bilik ..siapp aircond …. full furnish yang terletakk tepii pantaii telok kemangg …..jalan kaki jee gi pantaii awam dia .. tak sampaii 5 minit punn. ….. dengann swimming pooll yang bessar..

sesapa yang ingin bercutii di apartment 2 bilik niee …mmg besar.. selesa…… murah pun murahh ….. mana nak dapat bercutiii di apartment yg best cam niee pada kadar yangg murahh …. apartment nie di manage oleh PMC …. camm biasa .. sesapa nakk duduk sinii .. sila call tuahh …. 013-3931828….. atau lawati website   http://tiarabeachresort.blogspot.com 

utk mereka mereka yang tak dapat nak booking TBR …. tapi nak mandii manda di TBR …. boleh gakk dukk apartment niee ….. aku akan arrange kann korang mandii kat TBR ….pastuu balik lee tidoo kat apartment sri bulann niee … heheheh … semua tu bisa di aturr ….semua nyee  PMC …. ingat bercutii ….ingat PMC resortt…

Apa lagii tungguu .. sila call tuah utkk bookingg… korang akan dapat harga PROMOSI … korang checkk lah kat hotell kat PD tu kalau ada dptt apartment 2 bilik pada harga yg murah cam tu …. malass nak promotee bykkk … aku kasiii information nie kat visitorr aku nie dulu .. sebelum di commerciall kan katt luarr tu ….

layann gambar kat bawah..

 

 

 

 

 

 

49 Responses

  1. haaaaaaaaa…yg ni yg dinanti2 kan…cantekkkkk….tp blog tuah tu xde update pun psl sri bulan…ke salah link ni…tu tbr je ade…

    tahniah2..cantik….

  2. tuahh tungguu masa jee nak kenaa marah dgn aku ..
    siapp lah dia kalau aku dahh hangin nantii ….

  3. aku gakk yg nak promote nie unitt …
    dia dukk goyang kakii … nakk tungguu sales masukk …. takde apa posting pun pasall sri bulan niee .. ramai yg tak tauu … ramaii yg tak awaree
    PMC dah mula managee ni unitt ..
    aku hanginn betulll lahh ….
    semua nak kenaa suruhh … tak retii retii nak buat sendirii ..
    kesedarannn takdee …. awareness …. hampasss …camm hampassss …
    strategy .. langsungg takdee ….. apa plann .. business plann .. .semua takdee …semua nakk tungguu suapp .. nakk tungguu cakapp … apa nak kena buat .. apa nakk kenaa tgkkk ….
    bila aku cakapp bykk …. cakapp aku garangg ….
    tapi bilaa aku tak cakapp .. cam nie lahh … benda takk gerakk gerakkk …
    marketingg plannn … apa ada … HABUK PUN TAK DEE ….
    lepas nie makin bykk unit nakk kenaa managee …… kalau saless kurangg kann susahhh …..
    kekawannn .. tolong lahh …. tolong lahh tuahh tu … dia rasa dia bertuahh … pasall ramai yg tolong cober utkk diaa ….

  4. tolong kasii idea kat tuahh …
    supaya dia dapatt tingkatt kann productivity dia ….
    hahahah ….

  5. hahaha…last2 pie jgk yg bakar sndiri tuah…dia ckp arini hari yg mandom…tgh sedeyh tu…bg la can kat dia sehari ni…esok dia buat la promosi besar2 an… pergh..cover baek punyaa….

    tuah…nak beli banner tak? tampal kat jln otw p sri bulan..

  6. yupsss..nnt aku buat….

    syada…beli banner..siap dgn upah ko pasang…ok?

  7. bg apa yg nk ditulis..bab pasang lak aku sndiri la camtu..upah aku..bleh?haha

  8. ko serius ke mau buat? besar mana?ermmm…

    aku tgh buat karangan sri bulan…letak kat pmc resort jerk ler…ke mau letak kat blog TBR sekali?

  9. wow! tahniah pmc..melebarkan sayap.. haha..pie dah angin..

  10. kwn aku ade kedai banting n printing ni..nt aku try tny dia..

    letak 2-2 lah..xpun buat blog sribulan saje..ngeh3….pmc resort mmg wajib la..hee..

  11. jgn byk2 link..
    xtersusun
    xnmpk profesional… huhu

    buh la dlm pcmresort.pie2020.com tu jerk

    mintak permission dari faris as admin blog pmcresort tu

    syada, yg banner tu ko tanye member ko klo upah buat design jer brape RM?

  12. hrmmm……………..cam kenal….hehehehehe

  13. hahahah ..
    tgkk tu .. cergass je bila aku dah hanginnn

  14. cepat bookingg sebelum terlambatt ..
    mana nak dptt .. bawakk 2 family punn selesa.. apartment nie besarr bebbb…

  15. alamak.. pie dh hangin.. hoho..

  16. Tuah..camner nak pakai SBK kalu cenggini…haha..aku tolong bakar sekali…

  17. tuahh,,,, tuah…
    malass nak cakap

  18. Salam Perkenalan..comment yang pertama dlm blog nie..sama cam syada,nak tgk info pasal sri bulan..tapi x dek lagi..jgn marah tuah..tah2 dia kat bukit gantang lagi kot..x bole balik…jalan jem..insyaAllah klu ada mase yg sesuai nnt nak join tt ngan group nie..boleh kan pie??

  19. aku last week plan nk g PD bwk anak2 jalan2.tp try masuk mudah.my cari tbr..ada ramai jgk yg iklan.tp bila aku call..semua penuh..

  20. samb.td ada keje.lps tu ada la abg tu ada apartment tbr 2 bilik nak sewa rm400 satu mlm.jumaat sampai ahad rm750..peh..mahai giler..tp bila aku tgk demand terlalu tinggi d Pd ni rasa mcm nak terjun lubang sama2…this week ada lelong tbr.65k.ok ke pie?matt beli pun 69k kan?

  21. satu lagi aku tgk ada iklan tbr tuah dlm mudah.aku call x berangkat..emm.maybe atas SBK kot..hehehehe

  22. amboi pokli cargassss… bagus2 nk cukupkan kuota 20 bijik… hehehe…

  23. tolong lah jgn api api kan … aku hangin betull kalau customer calll tak dptt …. hahahaha ..
    poklii .. sila dukk apartment niee …. 2 malam pun murah jee …. jauh beza dari harga yg ko dptt tu ..

  24. tuah berada di luar kawasan

    ayahanda mentua nya baru meninggal dunia

    al-fatihah…

  25. TAKZIAH buat TUAH..

    Al fatihah..

  26. yeke…takziah tuah n teja.. semoga tabah..kite ni pinjaman Dia sahaja..bile2 Dia blh tarik blk.. semoga arwah d tptkan di kalangan yg beriman..

  27. patutla.takziah buat tuah

  28. salam takziah buat tuah n teja…

  29. takziah wat tuan dan teja..
    tabahkan hati..kuat kan semangat..

    al fatihah..

  30. takziah utk tuan n teja sekeluarga
    sedekahkan AL-FATIHAH kepada arwah.. semoga rohnya dicucuri rahmat
    dan ditempat dikalangan orang yg beriman dan diredhaiNYA

    … AL-FATIHAH ….

  31. takziah buat Tuah dan Teja.. semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang beriman.. amin..

  32. takziah..alfatihah

  33. tkaziah Tuah n Teja…banyak2 bersabar..

    Pokli…cargass je..apa takut, dayung kat tangan bro…kayuh bebetul..:)

  34. takziah buat Tuah dan Teja..
    byk2kan bersabar..

  35. terima kasih semua.

    ps:pokli..rasanya 95% aku jawap panggilan telefon….

  36. hehehe .. pokli .. jgn cuba buat racunn .. heheheh .. nanti aku racun ko balik

  37. salam. nak tny. ada kosong lagi kat sri bulan jumaat – ahad ni? 2 room aprtment. tq pls reply to my messenger..

  38. tuah.. sila bertindah segera.. ada orang nak duduk tu …

    messenger awakk apa .. .hehehe . tuah jee ker yg tau//// wwoowowwow

  39. seri bulan msk sbt kuar ahad x available.

  40. Tuah.. ko ada buat projek pecah rumah ke.. haha.. tolong pecahkan TBR boleh..pastu bg sewa..tp pos aku kat faris..bijak sungguh aku..xpi mintak sblm dia p bcuti..

  41. huhu..anyway ni soalan serius..bukan main2 tau..huhuhu

  42. hoitt … wida…

    awakk sudah checkk kee .. tu unit ada contract dgn management kee tak … suka hatii awakk jee suruhh pecahh masukk .. awakk kenaa samann baruu tau …

    kalau ada contractt.. tungguu loann awakk disburse…. baruu dia akan hand over keyy …….

  43. heheee.. td tulis sini sblm sms sifoo la..alhamdulillah sifoo dah jawabkan..terima kasih!! ^_^

  44. awak tunggu ah lagi 3 or 4 bulan. Hahah. Cuti bulan 12 nanti sempat lah.. Satu lagi. Ko suruh tuah pecah kan lock , sampai 1 bulan pun dia tak dpt buat. Hahahah..

  45. Hehe..saja je mau bakar.. Tuah motor sudah dapat.. takde hati mau belajar pecah rumah ka.. huhu..

  46. awakk bakar dia takgunaa ..
    dia takde perasaannn punya orangg .. hahahaha

  47. cehhh…aku dah reti dah pecah rumah..tarak hal..simple thing…

  48. salam to pie2020 n the gang. baru je nak berjinak-jinak dgn bg sewa apartment. baru je bid suria apartment (1 bed room), laketown bukit merah. ok ke tempat ni? harap sifu leh kasi tips sikit.

    harap kawan2 di sini boleh membantu ;)

  49. berapa harga ko dapatt … ko mmg orang sana ker…..


Leave a Reply