Bercuti di PMC Resort!



Selamat Tahun Baru … 2012….

 

Diam tak diam kejapp jee dah masuk 2012…. tahun yang di nanti nanti oleh semua orangg …. cepat cepat nak abiss kan 2011…. mungkin banyakk perkara yang telah di capaii … bykk benda yang telah selesaii .. tu yang tak sabar sabar nak menungguu pancutan bungaa api sempenaa new yearr niee …. hehehe… tak ketinggalann juga ramai yang pasangg azamm tahun baruu …. yang azamm tahun lepas cam manaa …. ada progress atauu punn tidakk ….. atau pun sekadarr menuliss … list kan dapat kertass A4….. bulan pertama saja kita tgkk .. selebihh nyee .. takde makna nye buat kita lagii …

berapa mingguu lepas aku sempatt gakk pergii  ke singapore…. tripp bujang bujangg kee singapore… mencarii barang barang motorr… mencariii hadiah pun  boleh gakk lahh ….. … antara tempat yang kitaorg pegii .. singapore flyer…. mustapha center … marina bay … orchard street … kelantan lane … arab street .. sim lim square …. perghhh .. sakit kaki berjalan ….aku target beli helmet saja di sana ….. singgah kat butikk harley utk beli t shirt saja ….

masing masingg tak ketinggalann membelii hadiah utkk anak masing masingg…. borong sakann mainan kat  sana tu … .hahaha .. sampaii kan penuhh bonett kete….. beniee yang akan dapat motor tak lama lagii … teruss jee borongg barang motor… maklum lee harga di sana murah murahh belakaa… jaket alpinestar …. helmet agv.. glovee… berapa saja di sana … walaupun conversion duitt kitaa rate nye 2.4  … tapi still murah berbanding di kl niee…

obernight di johorr…. lepakk dengann kekawann kat johorr… then esok nyee baru lahh pulangg …. sebelum tuu sempat gak kitaorg pegi ke JPO … johor premium outlet….. bykk pilihann di sana … harga pun boleh tahann murahh …. tambah lagii beli barangg …. seluar levis 501…. baju timberland…. beli kan hanii beg coach….jamm bonia utk mak aku ….. complete tripp kali nie… memang penuhh dengan makan … shoppingg … kira tripp shopping paling berjaya…. heheheh …

aku rasa ramai yang tak sabar sabar menunggu esok … ialah lah kan .. sudah boleh update buku asb…. dahh plan macamm macamm lah nak buat apa ……. esok mauu buatt bukuu utkk diaorgg niee .. mestii ramaii yg nak buat urusann di pnb niee kan …. huhuh … sabar jee lah menunggu …. pada yangg mauuu open tablee … jangann malu maluu utkk callingg …. hahaaha…… aku ada di kajang niee. … esok harii pertama markett openn dalam tahun 2012 niee …. semogaa tahun 2012 niee lebih bagus darii tahun sebelum nyee … semogaa lebih ceriaa … dann lebihh berjaya  hendak nyee … aminnnnn. .

 

 

 

 

10 Responses

  1. mmg aku tak sabar nunggu esok nie…mari mari double top

  2. hahaha …. dah hold sell kee keepp .. hehehe

  3. keep long..keep long keep^_^

  4. hahhhahaha… shahir tetap tak akan puas hati… kenapa seluar yang rosak.. yg kene cat.. tapi harga mahall.. dan ramai orang beli… terutama kawan dia… pie… beli.. beli..

  5. mari mari pak pie…cikit lagi…c’mon u can menakluki double top hahah

  6. sila keepp .. sila silaa..

  7. selamat thn baru…

    dah selamat update buku ASB..
    alhamdulillah..dapat la duit bonus tu buat bli dan bayar yuran sekolah anak di samping bayar insuran dgn roadtax keta…lepas kuar duit terus bli prosperity meal McD..hehehe..mudah-mudahan thn depan masih lagi sihat, bahagia kaya dan berjaya…hehhehe

  8. selamat hari lahir sayang…(off topic)..hahha

  9. hani off topic mcm asri…hahaha.

  10. tuah 1102… masih belum ada kata putus… trip utk beli helemet n baju jeket biru… naik bas? moto? kete? mpv? atau carrera?


Leave a Reply