Bercuti di PMC Resort!



Teknik REMPIT Hartanah…

Semalam dapat  berita dari bekas peserta seminar aku iaitu saiful nizam yang baru menang rumah lelong pada bulan Feb yang lepas …… rumah yang dia dapat siap ada penyewa … dan bulan ini telah start bayaran sewa kepada nye …. PErghhh.. bulan feb menang …. sudah dpt hasil nye … dengann tak perlu nak repair rumah tu .. continue bayar sewa …. rezeki rezeki ….

itu lah dia … salah sorang otai ebay… yang banyak berkongsi pengalaman nye dalam bidang online .. ebay…. banyak yang di kongsi .. lebih murah rezeki nye …. apa pun aku ucap kan syabass …. dan terima kasih juga kerana tag nama aku dalam FB  …. masing masing ada kelebihan nye … dan aku mengharapkan agar saiful nizam dapat buat seminar khas untuk ebay .. macam mana boleh generate income dari jualan ebay ini …

nama nye dalam group group ebay memang tak asing lagi … kira otai ebay lah ini … dan lately nie lepas pergi ke seminar hartanah pie2020 …… 2 property dia berjaya beli … satu darii auction … dan satu lagi dari projek new construction … Wwowow….. cergass nampak nyer…. TERBAEEEK ….

nie adalah screen yang di tag oleh otaii ebay…. teknik merempit ebay yang di hasil kan oleh beliau … dan sekarang ini merempit dalam hartanah pula…. yang terbaru aku tau dia baru saja beli under construction property di bangi avenue …. hehehee … tunggguu tuaiii aje lah bila projek dah siap nanti …

Pada yang masih terkeliru .. tak tau nak pilih mana … sub sales ker … under construction ker… lelong ker…. semua tu aku cover dalam seminar aku 1 day  ini …. pada 6/4/13 sabtu ini masih ada seat yang available …. dan aku tak decide lagi tarikh yang seterus nye … memandangkan  wife aku pun tengah sarat nak bersalin …. expected awal bulan 5 ini ….. aku tungguu everything settle dulu .. baru aku akan declare tarikh seminar yang seterus nya…

untuk personal coaching … sesi 1 to 1 berjalan seperti biasa yeaa…. cuma settkan aje next appointment tu … bagi yang berminat dan nak serius dalam bidang pelaburan hartanah…. fees yang di kenakan itu tidak lah setinggi mana … berbanding pengalaman dan knowledge yang akan anda dapat pada hari tersebut ….

Butiran seminar hartanah adalah seperti berikut …

Date : 6/4/13

Hari : Sabtu

Tempat : No 12-1 , Jalan putra 3, taman putra, 43000 kajang selangor

Masa : 10am sehingga 5.30pm

Makan tengahari dan juga nota di sediakan .. bilangan peserta memang tidak ramai ….dalam 8 ke 10 orang saja …

Sesiapa yang berminat boleh lah membuat bayaran seperti berikut :-

bayaran boleh di buat :-

1. akaun maybank … 104068136855 …. atau

2. cimb bank … 12480013151052  ….

kedua dua akaun atas nama shafie bin bustan ……bayaran bagi seminar hartanah ialah RM390 ….

jangan tunggu harga rumah naik melambung baru nak beli rumah. … jangan tungguu sehingga fees naik beribu beribu baru nak pergi seminar. .. heheheh…

7 Responses

  1. Terbaik. InsyaAllah saya akan hadir.

  2. Bestnya baca pengalaman otai-otai pelaburan hartanah dan juga otai ebay… ;)

  3. memang xnak tggu harga umah naik…tp kelayakan utk loan ni syik mmbuatkan ttggu2…haish~

  4. salam bro bole request tak tok buat seminar pd 20/21 april ni..x sempat 6 april ni..pekerjaan membataskan peluang tok hadir..

  5. salam encik daush …
    20/4/13 cik rohaniah ada buat seminar di tempat saya … kalau free leh ler join. ..

  6. ok noted bro tq..

  7. Masih ada kekosongan tak?


Leave a Reply