Bercuti di PMC Resort!



Sifu Rumah Lelong

Sekarang ini aku sibuk mempromosi kan ebook aku yang bakal keluar tidak lama lagi …perghh… dah macam filem lak .. kena promosi kan … heheehe …. ebook ini sebenarnye sudah lama aku buat …. awal lagi patut nye aku dah launch…. tetapi di sebab kan ebook ini akan di jual secara affiliate …. kena lah aku turn tarikh yang sesuai …

Ebook lengkap dengan process  jual beli rumah …. selok belok dalam pelaburan hartanah… dan juga tips tips yang berkaitan dengan pelaburan hartanah … especially rumah lelong …

Pada yang ingin kan ebook ini …. boleh dapat kan …. selain itu  dengan affiliate ini .. aku memberi peluang pada semua untuk sama sama dapat comission hasil jualan buku ini ….. … tambah pulak nak raya ini kan .. .boleh lah dapat duit sikit …..

dari segi content… jangan risau ….. memang melimpah ruah la.. …. aku kongsi kan bersama sama 4 real case study …. ada tak buku buku hartanah yang kasi real case study… siap dengan evidence …….

okay …. sekarang ini aku ada buat group dalam fb ….  iaitu  https://www.facebook.com/groups/sifurumahlelong/

sapa berminat boleh lah request untuk join…. takde apa apa syarat pun .. jom lah meramai kan … banyak info hartanah kita kongsi di situ …. dari segi penyertaan pula … tak putus putus orang request utk masuk group ini …. baru jer semalam aku promote … sudah ada 250 orang macam tu  dalam group ini …

 


Leave a Reply