Bercuti di PMC Resort!



Homestay Port Dickson siap swimming Pool

Sempena cuti sekolah ini … ada yang plan untuk bawa family bercuti untuk bermandi manda ….

Boleh lah consider untuk duduk di sini …. tiara beach resort , port dickson …

Studio unit pada harga RM150  bagi 1 malam …. mana kala apartment 2 bilir tidur adalah RM250 untuk 1 malam …

Untuk mandi di water park mereka yang besar ini …. tiket di kenakan oleh pihak management ….

Water park yang sangat besarr … bermacam macam permainan ada ….

Pastinye anak anak korang tak nak naik bilik  untuk bermain di water park ini …. siap dengan aktiviti berbasikal …. dan ada pertunjukan  pada belah malam secara percuma ….  bilik permainan video games… dan lain lain lagi kemudahan yang ada ….

Berminat boleh layari website www.tiarabeachresort.blogspot.com  untuk lihat gambar yang lebih detail …

Call 013-3931828 untuk booking atau 012-4720207..

 

1450739_674836812540263_1668139872_n

1456512_674836975873580_1976113254_n

1459083_674836932540251_45350999_n

969396_674837002540244_1367534759_n

988771_674836909206920_251010299_n

1394330_670537766303501_500309278_n

1422532_674837025873575_1778421138_n

4 Responses

  1. Dulu biasa buat meeting dekat sini… Sekarang ni Tiara Beach Resort tinggal kenangan…. ;)

  2. Rasanya dah tukar nama TBR ni..

  3. yep .. sekarang under nama baru . pasal ada company ambil alih ..

  4. salam bro pie, insyaAllah berjiranlah kita, sy pun baru deal utk beli 1 unit apartment kt sini.. hehehehe, deal dpt harga murah wooooo


Leave a Reply